7 Σεπτεμβρίου 2017 | Τελευταία Νέα | 1217 προβολές

Δελτίο  τύπου

Την Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2017, ανήμερα της εορτής της Αγίας Κασσιανής, της προστάτιδας της Γυναικείας Χορωδίας της Μητροπόλεως, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας τέλεσε, πλαισιωμένος από τους πατέρες του Καθεδρικού Ιερού Ναού Τιμίου Προδρόμου, τον Εσπερινό μέσα σε κλίμα κατάνυξης και ιεροπρέπειας.

Στη συνέχεια, η αίθουσα «Ξενία» φιλοξένησε τα μέλη της χορωδίας «Αγία Κασσιανή», καθώς και τα μέλη της Ομάδας Αγάπης της Μητροπόλεως «Αγία Ολυμπιάδα».

Δύο γευστικές τούρτες παρατέθηκαν: η μία, της «Αγίας Κασσιανής» αποτύπωνε τη μουσική διαδρομή 16 χρόνων, ενώ ή δεύτερη , «της Αγίας Ολυμπιάδας» με τα δεκαπέντε κεράκια της υπενθύμιζε πορεία αγαπητικής προσφοράς δεκαπέντε χρόνων μέσα στους κόλπους της Τοπικής Εκκλησίας.

Μέσα σε ζεστή  ,οικογενειακή  ατμόσφαιρα, ο Σεβασμιώτατος και οι εορτάζουσες  ομάδες με την προβολή ενός σύντομου βίντεο ξαναθυμήθηκαν στιγμιότυπα από ιδιαίτερα όμορφες στιγμές διακονίας.

Στο τέλος, ο Σεβασμιώτατος  ευχήθηκε η Παναγία Μητέρα ,η Πρώτη Διακόνισσα, να εμπνέει ,να οδηγεί , να ευλογεί  και να ανοίγει νέους δρόμους διακονίας προς δόξαν του Υιού Της.

 

Εκ του Γραφείου Τύπου