20 Αυγούστου 2017 | Τελευταία Νέα | 1846 προβολές

Δελτίο τύπου

Την Κυριακή 20 Αυγούστου 2017 και λίγο πριν πέσει η αυλαία για τις φετινές κατασκηνωτικές περιόδους της Ιεράς Μητροπόλεως Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως στο πανέμορφο Ποσείδι της Χαλκιδικής, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ.Βαρνάβας βρέθηκε ανάμεσα στους μικρούς κατασκηνωτές της έκτης, στη σειρά, περιόδου, η οποία τελεί υπό την επιμελημένη αρχηγία του π. Γεωργίου Σαρησάββα.

Ο Σεβασμιώτατος κ.Βαρνάβας,  συνοδευόμενος από τον π. Βασίλειο Βύρλιο τον «δωροφόρο» και δωρεοδότη πασών των κατασκηνωτικών περιόδων, αφού παρακολούθησε την υπαίθρια Θεία Λειτουργία,  στη συνέχεια παρακάθησε στο πρωινό τραπέζι. Εκεί, οι κατασκηνωτές με ζωντάνια και ενθουσιασμό τραγούδησαν για το Σεβασμιώτατο και τη συνοδεία του και παρουσίασαν με δυναμισμό το γενικό  όνομα της κατασκήνωσης.

Την ίδια μέρα, επισκέφτηκαν την κατασκήνωση ο Βουλευτής  κ. Θεόδωρος Καράογλου με τον Ειδικό Καρδιολόγο Dr. Γκολιδάκη Διαμαντή, οποίος μάλιστα πρόσφερε στην κατασκήνωση πλούσιο  φαρμακευτικό υλικό, καθώς και 2 υπολογιστές για την εξυπηρέτηση των αναγκών  του ιατρείου.

Εκ του Γραφείου Τύπου