10 Ιουλίου 2017 | Τελευταία Νέα | 1156 προβολές

24-6-2017

Συμμετοχή της Ιεράς Μητροπόλεως Νεαπόλεως & Σταυρουπόλεως στο 4ο Διαμητροπολιτικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου «Παύλεια 2017» της Ιεράς Μητροπόλεως Βεροίας , Ναούσης & Καμπανίας.

Η Ενορία Κοιμήσεως Θεοτόκου Σίνδου κατόπιν προτάσεως του Διευθυντού του Ιδρύματος Νεότητας της Ιεράς Μητροπόλεως Νεαπόλεως & Σταυρουπόλεως π.Εμμανουήλ Μπουζίνο και με τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ.κ.Βαρνάβα,συμμετείχε στο 4ο Διαμητροπολιτικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου με την ονομασία «Δημήτριος Βικέλας 2017»,εκπροσωπώντας την Ιερά Μητρόπολή μας.

Οι αγώνες διεξήχθησαν στο Αθλητικό Κέντρο Μακροχωρίου Βεροίας ,το Σάββατο 24 Ιουνίου 2017,με την συμμετοχή 6 Μητροπόλεων (Ι.Μ.Βεροίας,Ι.Μ.Νεαπόλεως & Σταυρουπόλεως, Ι.Μ.Σιατίστης, Ι.Μ.Εδέσσης, Ι.Μ.Φλωρίνης και Ι.Μ.Κίτρους).

Η υπερβολική ζέστη που επικρατούσε εκείνη την ημέρα επηρέασε τα παιδιά και δεν  μπόρεσαν να αποδώσουν όπως θα έπρεπε μέσα στο γήπεδο.

Η Ενορία Κοιμήσεως Θεοτόκου Σίνδου εκπροσώπησε επάξια την Ιερά Μητρόπολή μας και κατάφερε να τερματίσει στην 3Η θέση σε ένα πολύ καλό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Μετά την  ολοκλήρωση των αγώνων, έγινε και η απονομή του Κυπέλλου και των μεταλλίων από τον εκπρόσωπο του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Βεροίας π. Διονύσιο Ανθόπουλο, προέδρου του Γραφείου Νεότητας της Μητρόπολης Βεροίας, ο οποίος εκ μέρους του επιχωρίου Ποιμενάρχου μετέφερε τις ευχές και τις ευλογίες σε όλες τις ομάδες. Στη  συνέχεια,ο π. Διονύσιος  ευχαρίστησε τα παιδιά που παρ’ όλη την ζέστη που επικρατούσε ήρθαν να αγωνιστούν στο Πρωτάθλημα και τα συνεχάρη για την άψογη συμπεριφορά και αγωνιστικότητα που υπέδειξαν στους αγώνες χωρίς να δημιουργηθεί καμία απολύτως ένταση και νευρικότητα.

Μετά από τις απονομές, όλες οι ομάδες των Ιερών Μητροπόλεων κατευθύνθηκαν σε «κοινή Τράπεζα» σε κατάστημα εστίασης της περιοχής, οπού εκεί απόλαυσαν την «Αβραμιαία Φιλοξενία» της Ιεράς Μητρόπολης Βεροίας και ανανέωσαν  την συμμετοχή τους για το επόμενο ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί του χρόνου, πρώτα ο Θεός

Εκ του Ι.Ναού