17 Μαρτίου 2017 | Τελευταία Νέα | 1414 προβολές

Δελτίο Τύπου

Την Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας, μετά από πρόσκληση του Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης «Γ. Παπανικολάου» κ. Κωνσταντίνου Εμμανουηλίδη και του Συντονιστή Διευθυντή του Καρδιολογικού τμήματος κ. Ιωάννη Ζαρίφη τέλεσε την ακολουθία του Αγιασμού ενόψει των Εγκαινίων της Στεφανιαίας Μονάδας του Καρδιολογικού τμήματος του Νοσοκομείου, στην ανακαίνιση της οποίας συνέβαλε εξ’ ολοκλήρου το Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος«.

Ο Σεβασμιώτατος στο σύντομο χαιρετισμό του συνεχάρη όσους βοήθησαν στην ολοκλήρωση του έργου και κυρίως τον Πρόεδρο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος» για τη δωρεά προς το Νοσοκομείο με σκοπό την ανακούφιση των πονεμένων ανθρώπων.

Στα εγκαίνια παρεβρέθηκαν ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολος Τζιτζικώστας, Δήμαρχοι της Δυτικής Θεσσαλονίκης, ο Διοικητής της 3ης Υ.Π.Ε. Μακεδονίας κ. Γεώργιος Κίρκος, ο εκπρόσωπος του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος», πανεπιστημιακοί γιατροί καθώς και το ιατρικό, νοσηλευτικό και τεχνικό προσωπικό του Νοσοκομείου.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως