9 Σεπτεμβρίου 2016 | Τελευταία Νέα | 1188 προβολές
Δελτίο Τύπου
Την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2016, εορτή του Γενεθλίου της Υπεραγίας Θεοτόκου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας ιερούργησε στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Γενεσίου της Θεοτόκου εντός του Νοσοκομείου «Παπανικολάου» στην Εξοχή Θεσσαλονίκης.
Ο Σεβασμιώτατος στο κήρυγμά του αναφέρθηκε στη μεγάλη εορτή της Γέννησης της Παναγίας Μητέρας μας που αποτελεί παρακαταθήκη σωτηρίας όλου του κόσμου αφού με τον ερχομό του Υιού της στη γη έλυσε την κατάρα που έφερε ο άνθρωπος και του χάρισε την ευλογία.
Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος καλωσόρισε το νέο Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Κωνσταντίνο Εμμανουηλίδη και του ευχήθηκε καλή δύναμη στο πολυσχιδές έργο του, τους συνεργάτες του και το ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό του Νοσοκομείου και τον πιστό λαό του Θεού.
Αμέσως μετά κατευθύνθηκαν όλοι μαζί στον ξενώνα φιλοξενίας συγγενών ασθενών «Φιλοξενία» της Ιεράς Μητροπόλεως Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως απέναντι από το Νοσοκομείο που εξυπηρετεί ανθρώπους που έχουν ανάγκη από όλη την Ελλάδα και όχι μόνον, όπου εκεί ο Σεβασμιώτατος ξενάγησε τους επισκέπτες στις εγκαταστάσεις του ξενώνα.
Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως