11 Ιουλίου 2016 | Τελευταία Νέα | 2693 προβολές

Δελτίο  τύπου

Την  αυλαία των κατασκηνωτικών περιόδων  για την Ιερά Μητρόπολη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως άνοιξε φέτος η Α΄  περίοδος των κοριτσιών του Δημοτικού .

Το Γενικό Όνομα της κατασκήνωσης : «στην αγκαλιά της Παναγίας». Τα ονόματα των ομάδων ανέδιδαν ευωδία λουλουδιών και  χάριτος: κυκλάμινα πίστης, ζουμπούλια απλότητας , ανεμώνες υπακοής , τριαντάφυλλα ευγνωμοσύνης, τουλίπες ειρήνης , εντελβάϊς διάκρισης , χρυσάνθεμα ελπίδας ,μενεξέδες καλοσύνης, κρίνα αγνότητας, γιασεμιά αγάπης, μαργαρίτες χαράς .

Μέσα σε συναρπαστικά καλοστημένα παιχνίδια , σε πρωτότυπους  διαγωνισμούς που ακόνιζαν το μυαλό και ξεσκόνιζαν τις γνώσεις και  σε φεστιβάλ χορού και τραγουδιού  πέρασαν επτά χαρούμενες και συγχρόνως ….δημιουργικές μέρες. Κορυφαίο γεγονός της κατασκήνωσης η επίσκεψη του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ.Βαρνάβα, καρπός του κόπου και των έμπονων  προσπαθειών του οποίου, αποτελεί η κατασκήνωση στο πανέμορφο Ποσείδι της Χαλκιδικής.

 Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε στις κατασκηνώτριες και στα στελέχη να βρίσκονται πάντοτε στην «αγκαλιά της Παναγίας μας» και να μιμούνται τις θεομητορικές αρετές .

Εκ του Γραφείου Τύπου