23 Μαΐου 2015 | Τελευταία Νέα | 1372 προβολές

Δελτίο Τύπου
Το Σάββατο 23 Μαΐου 2015, στην Κατακόμβη του Ιερού Ναού Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στον Εύοσμο πραγματοποιήθηκε το 2ο Συνέδριο Στελεχών Κατασκηνώσεων της Ιεράς Μητροπόλεως Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως.
Ο Σεβασμιώτατος κ. Βαρνάβας, στο χαιρετισμό του, επικαλούμενος τους στίχους ενός τραγουδιού και κάνοντας τη σχετική αναγωγή, είπε ότι «στον ευλογημένο τόπο της κατασκήνωση περιμένει τα παιδιά του , λευκά περιστέρια, να κουρνιάσουν κάτω από τη μαύρη στοργική φτερούγα του ιερατικού ράσου».
Στη συνέχεια, το λόγο πήρε ο π. Θεμιστοκλής Μουρτζανός , Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος και Υπεύθυνος του Γραφείου Νεότητας της Ιεράς Μητρόπολης Κερκύρας. Ο π. Θεμιστοκλής ανέπτυξε με διεξοδικότητα το θέμα της πρώτης εισήγησης : «Κατασκήνωση , ζήλος, κατάρτιση, κατήχηση»
Ακολούθησε η δεύτερη περιεκτική εισήγηση της κυρίας Ελένης Μπάρδα, Θεολόγου , Δόκτορος του Πανεπιστημίου Αθηνών, με θέμα : «Διαχείριση ομάδας :δυσκολίες και προτάσεις».
Η κατακλείδα του Συνεδρίου γράφηκε στο φιλόξενο Ιερό Ναό Τριών Ιεραρχών Ευόσμου με την παράθεση Δείπνου σε όλους τους συνέδρους.
Εκ του Γραφείου Τύπου