9 Ιανουαρίου 2017 | Τελευταία Νέα | 1321 προβολές

Δελτίο Τύπου

Την Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017, όπως κάθε χρόνο πραγματοποιήθηκε το Παραδοσιακό -πλέον- Τραπέζι Αγάπης του Συσσιτίου ΑΡΤΟΣ ΖΩΗΣ του Ι. Ν. Αγ. Αθανασίου Ευόσμου στην Κατακόμβη του Ι. Ν. Ευαγγελισμού της Θεοτόκου. Είναι μια παράδοση από τα πρώτα χρόνια ζωής της Μητροπόλεώς μας. Είναι η «ΚΑΛΗ ΒΡΑΔΙΑ» όπως την αποκαλούσε ο Μακαριστός Μητροπολίτης και πνευματικός μας πατέρας κυρός Διονύσιος. Μια ευκαιρία να παρακαθήσουν σε κοινό τραπέζι ο Δεσπότης, ο Δήμαρχος και άλλοι Δημοτικοί άρχοντες, οι πατέρες της Ενορίας κι όλοι οι σιτιζόμενοι, που κάποτε ήταν λίγοι, τώρα, όμως δυστυχώς, είναι πολλοί.

Η ορχήστρα της Κατακόμβης, με όμορφα τραγούδια, επένδυσε τη βραδιά, ενώ τα παιδιά των χορευτικών συγκροτημάτων ξεσήκωσαν τους συνδαιτημόνες σε ένα όμορφο, μοναδικό γλέντι. Οι κυρίες της Διακονίας Αγάπης από μέρες ετοίμασαν τα όμορφα εδέσματα.

Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτης μας κ. Βαρνάβα, εκπροσώπησε ο π. Παύλος Ιωσηφίδης, ο οποίος μετέφερε τις ευχές και την αγάπη του Σεβασμιωτάτου και αφού μίλησε φωτισμένα, ευχήθηκε σε όλους ΚΑΛΗ και ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ!

Ακολούθησε η κοπή της Βασιλόπιτας, η διανομή της και ένα όμορφο ενθύμιο για όλους.

Μια όμορφη βραδιά, νότα αισιοδοξίας, ζεστασιάς, ελπίδας και αγάπης στους αναγκεμένους αδερφούς μας!

Καλή χρονιά!

Εκ του Ιερού Ναού