15 Ιανουαρίου 2018 | Τελευταία Νέα | 868 προβολές

Δελτίο Τύπου

Στο καθιερωμένο από το 1974 Τραπέζι Αγάπης των σιτιζομένων του Ι. Ν. Αγίου Αθανασίου Ευόσμου παρακάθησε σήμερα Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018 στην Κατακόμβη του Ι. Ν. Ευαγγελισμού, ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Βαρνάβας.

Πάνω από 150 από τους καθημερινά σιτιζόμενους, ο Δήμαρχος Κορδελιού-Ευόσμου κ. Πέτρος Σούλας και Αντιδήμαρχοι έζησαν μια ξεχωριστή βραδιά με αφορμή τις γιορτές του Αγίου Δωδεκαημέρου.

Τα παιδιά της Ορχήστρας της Κατακόμβης με τα τραγούδια τους, οι δύο Πόντιοι μουσικοί και 2 Χορευτικά Συγκροτήματα της Κατακόμβης ξεσήκωσαν όλους τους παρευρισκομένους σε ένα όμορφο γλέντι, ενώ οι κυρίες της Διακονίας Αγάπης με τα εξαιρετικά εδέσματα που είχαν ετοιμάσει, έβαλαν τη δικιά τους «πινελιά» στη βραδιά.

Στο τέλος – και πριν ο Σεβασμιώτατος μοιράσει δώρα σε όλους – ευλόγησε τη βασιλόπιτα του Συσσιτίου «ΑΡΤΟΣ ΖΩΗΣ» του Ι. Ν. Αγ. Αθανασίου Ευόσμου, τονίζοντας μαζί με τις ευχές του και την ευγνωμοσύνη του προς όλους τους ευεργέτες του Συσσιτίου το θαύμα που συντελείται αυτά τα δύσκολα χρόνια: οι φτωχοί να βοηθούν και να συμπαραστέκονται τους φτωχότερους.

Καλή κι Ευλογημένη Χρονιά!

Εκ του Ι.Ναού