11 Ιανουαρίου 2019 | Τελευταία Νέα | 785 προβολές

Δελτίο Τύπου
Την Τρίτη 08 Ιανουαρίου 2019, στην στολισμένη Κατακόμβη του Ι. Ν. Ευαγγελισμού, ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Βαρνάβας
παρακάθησε στο καθιερωμένο από το 1974 Τραπέζι Αγάπης των σιτιζομένων της Ενορίας του Αγίου Αθανασίου Ευόσμου.

Πάνω από 160 από τους καθημερινά σιτιζόμενους, ο Δήμαρχος Κορδελιού-Ευόσμου κ. Πέτρος Σούλας, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου έζησαν μια ξεχωριστή βραδιά με αφορμή τις γιορτές του Αγίου Δωδεκαημέρου.

Το Μουσικό Σύνολο της Κατακόμβης με τα τραγούδια τους και ένα από τα πολλά Χορευτικά Συγκροτήματα της Κατακόμβης ξεσήκωσαν όλους τους παρευρισκομένους σε ένα όμορφο γλέντι, ενώ οι κυρίες της Διακονίας Αγάπης με τα εξαιρετικά εδέσματα που είχαν ετοιμάσει, έβαλαν τη δικιά τους πεντανόστιμη «πινελιά» στη βραδιά.

Ο Σεβασμιώτατος, πέρασε από όλους για να ευχηθεί και προσωπικά στον καθένα! Στη συνέχεια ευλόγησε τη βασιλόπιτα του Συσσιτίου «ΑΡΤΟΣ ΖΩΗΣ» του Ι. Ν. Αγ. Αθανασίου Ευόσμου, τονίζοντας μαζί με τις ευχές του και την ευγνωμοσύνη του προς όλους τους ευεργέτες του Συσσιτίου το θαύμα που συντελείται αυτά τα δύσκολα χρόνια: οι φτωχοί να βοηθούν και να συμπαραστέκονται τους φτωχότερους.

Στο τέλος, ο Σεβασμιώτατος μοίρασε σε όλους μικρούς και μεγάλους όμορφα και χρήσιμα δώρα, καθώς και από ένα ευλογημένο «βασιλοπιτάκι».

Καλή κι ευλογημένη Χρονιά!

Εκ του Ι.Ναού