15 Μαΐου 2018 | Τελευταία Νέα | 1113 προβολές

Δελτίο τύπου για την Τελετή Λήξης των Ενοριακών Παιχνιδιών 2018.

Την Κυριακή 13 Μαΐου έκλεισε η αυλαία του 9ου Μητροπολιτικού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου, τα λεγόμενα Ενοριακά Παιχνίδια του 2018, με την Τελετή Λήξης που πραγματοποιήθηκε στις 6:00 μμ  στον κλειστό γυμναστήριο Ε.Α.Κ. Αμπελοκήπων «Μέγας Αλέξανδρος». Στην τελετή λήξης παραβρέθηκαν μαζί με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Βαρνάβα, ο πρωτοσύγκελλος π. Διονύσιος Πατσάνης, ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης κ. Λάζαρος Κυρίζογλου, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Νέας Γενιάς κ. Μανώλης Ιωαννίδης, ιερείς και πλήθος παιδιών.

Αφού προλόγισε την εκδήλωση ο Διευθυντής του Ιδρύματος Νεότητος, π. Εμμανουήλ Μπουζίνος, απηύθυνε χαιρετισμό ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης  κ. Λάζαρος Κυρίζογλου, ο οποίος εξήρε την προσπάθεια της τοπικής Εκκλησίας να βρίσκεται κοντά στα παιδιά, κοντά στον αθλητισμό, μέσα στην κοινωνική πραγματικότητα και έδωσε συγχαρητήρια στον Σεβασμιώτατο για την άρτια διοργάνωση των «Ενοριακών Παιχνιδιών».

Στη συνέχεια, χαιρέτισε ο Σεβασμιώτατος την εκδήλωση, ευχαριστώντας πρωτίστως τον Δήμαρχο Αμπελοκήπων – Μενεμένης για την παραχώρηση της χρήσης των γηπέδων και των κλειστών γυμναστηρίων για την όλη διοργάνωση, τους υπεύθυνους ιερείς των ενοριών που οργάνωσαν τις ομάδες, τα ίδια τα παιδιά και τους γονείς τους που τα εμπιστεύτηκαν στην αγκαλιά της Εκκλησίας.

Ακολούθησε η απονομή των κυπέλλων και των μεταλλίων, καθώς και αναμνηστικών ειδικών βραβείων, εν μέσω των ήχων της μελωδίας του Champions League, μια και η φετινή διοργάνωση είχε τον τίτλο «The Metropolis Champions League».