13 Νοεμβρίου 2015 | Τελευταία Νέα | 1707 προβολές

Δελτίο Τύπου

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015, η τέταρτη και τελευταία συνάντηση του Σεμιναρίου Εξομολογητικής της Ιεράς Μητροπόλεως Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως (υπό την αιγίδα του Ιδρύματος Ποιμαντικής επιμόρφωσης της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών), στο οποίο συμμετέχουν ιερείς της Μητροπόλεως, στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Συκεών.
Στην σημερινή συνάντηση παρουσιάστηκαν συνοπτικά οι εισηγήσεις των εντεταλμένων εισηγητών των τριών συναντήσεων που προηγήθηκαν, διαβάστηκαν απο την οργανωτική επιτροπή του σεμιναρίου εργασίες των ιερέων που συμμετείχαν στο σεμινάριο πάνω στα θέματα που αναπτύχθηκαν, κατατέθηκαν προσωπικές εμπειρίες ορισμένων πατέρων σχετικές με το μυστήριο της Εξομολογήσεως και τέλος εξήχθησαν τα τελικά συμπεράσματα του σεμιναρίου.
Την τελευταία αυτή συνάντηση έκλεισε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ.κ. Βαρνάβας, ο οποίος ευχαρίστησε τους πατέρες για την ένθερμη συμμετοχή τους και ευχήθηκε να υλοποιηθούν και άλλες τέτοιες εποικοδομητικές συναντήσεις στο μέλλον.
Η συνάντηση τελείωσε με γεύμα για όλους τους συμμετέχοντες, που παρατέθηκε στην αίθουσα «Καππαδοκία» του Ιερού Ναού.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως