2 Δεκεμβρίου 2017 | Τελευταία Νέα | 1939 προβολές

Δελτίο Τύπου

Την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2017 η Ιερά Μητρόπολη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως διοργάνωσε σύναξη για τα ιερατικά ζευγάρια της στην φιλόξενη αίθουσα του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Ελευθερίου.

Προσκεκλημένος ομιλητής σε αυτήν την σύναξη ήταν ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος π. Βασίλειος Θερμός, κληρικός της Ιεράς Μητροπόλεως Θηβών και Λεβαδείας και παιδοψυχίατρος ο οποίος πολύ εμπεριστατωμένα και αιτιολογημένα ανέπτυξε το θέμα του με τίτλο: «Ο γάμος των κληρικών, ένας από τους πιο παραμελημένους γάμους».

Την εκδήλωση αυτή χαιρέτισε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας, ο οποίος ευχαρίστησε τον π. Βασίλειο για την αποδοχή της πρόσκλησης, και τόνισε πως ήταν μια καλή ευκαιρία συνάντησης και συναναστροφής των πρεσβυτέρων και πρεσβυτερών της Ιεράς Μητροπόλεως μας, η οποία πρέπει να επαναληφθεί.

Μετά την εισήγηση του π. Βασιλείου ακολούθησε γόνιμος και εποικοδομητικός διάλογος μεταξύ των συμμετεχόντων και η βραδιά έκλεισε με μια όμορφη δεξίωση που είχαν ετοιμάσει οι πατέρες και οι κυρίες του Ιερού Ναού.

Εκ της Ι.Μητροπόλεως