27 Αυγούστου 2017 | Τελευταία Νέα | 1425 προβολές

Δελτίο τύπου

 Την Πέμπτη 24 Αυγούστου 2017, οι συμμετέχοντες από την Ελληνική πλευρά στο 1ο The Kosmos Project είχαν την ιδιαίτερη χαρά και ευλογία να συναντηθούν με τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη μας και οραματιστή του προγράμματος, για να τον ευχαριστήσουν για τη μοναδική ευκαιρία ζωής που είχαν.

Κατά τη διάρκεια αυτής της πρώτης επανένωσης στην Ελλάδα, προβλήθηκε ένα βιντεο-οδοιπορικό, που ετοιμάστηκε ειδικά, με τις σημαντικότερες στιγμές του ταξιδιού στην Αμερική και στην Κατασκήνωση της Ιεράς Μητροπόλεως Βοστώνης.

Στην επανένωση αυτή, κατά ευτυχή συγκυρία, ήταν παρών και ο πρόεδρος της ελληνικής κοινότητας του Arlington της Μασσαχουσέτης.

Μετά την προβολή, εκπρόσωποι των στελεχών εξέφρασαν την ευγνωμοσύνη τους, εκ μέρους όλων, τόσο στην Ιερά Μητρόπολη Βοστώνης για την Αβραμιαία φιλοξενία, όσο και στην Ιερά μας Μητρόπολη, για τη μοναδική ευκαιρία που είχαν να αποτελούν την πρώτη αποστολή του νέου προγράμματος, με την ονομασία The Kosmos Project.

Οι συμμέτοντες πρόσφεραν στον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη μας ένα συμβολικό δώρο, ως αντίδωρο για την μεγάλη αυτή προσφορά, ο οποίος με τη σειρά του τους ευχαρίστησε και εξήγησε το ιστορικό του οράματος αυτού.

Στο τέλος, ακολούθησε χορός, με τη συνοδεία της ζωντανής ορχήστρας των στελεχών.