13 Δεκεμβρίου 2019 | Τελευταία Νέα | 1001 προβολές

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2019, στη χριστουγεννιάτικα στολισμένη αίθουσα της Ενοριακής Νεανικής Εστίας Αγίου Παντελεήμονος Πολίχνης η Ομάδα Αγάπης της Ιεράς Μητροπόλεως «Αγία Ολυμπιάδα» είχε συνάντηση με χαρακτήρα απολογιστικό και οργανωτικό.

Μέσα στην εβδομάδα, τα μέλη της ομάδας, με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ. Βαρνάβα, είχαν ετοιμάσει και προσφέρει δέματα αγάπης σε  30 οικογένειες πολυτέκνων.

Στη συνέχεια της συνάντησης, οι κυρίες που διακονούν στο φιλανθρωπικό  έργο της Μητρόπολης σχεδίασαν και οργάνωσαν, ως προς το διαιτολόγιο, τη φιλοξενία των παιδιών της Ομογένειας από την Ίμβρο και την ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ.

Την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2019, τα μέλη του κύκλου  κυριών της Ενορίας παρακολούθησαν, σε κλίμα οικογενειακό, μια σεμνή  Χριστουγεννιάτικη γιορτή. Μέσα από τα κείμενα του ιερού Χρυσοστόμου, την προβολή διαφανειών με θέμα τη συμβολή της Παναγίας στο Μυστήριο της ενανθρώπισης και τη μελωδική συμμετοχή της Γυναικείας Χορωδίας της Μητροπόλεως «Αγία Κασσιανή η Υμνογράφος» οι κυρίες ταξίδεψαν στη Φάτνη της Βηθλεέμ και λατρευτικά έκλιναν γόνυ  στο Θεάνθρωπο Ιησού.

Εκ του Γραφείου Τύπου