31 Δεκεμβρίου 2015 | Τελευταία Νέα | 1297 προβολές

Δελτίο Τύπου

Μέσα σε κλίμα χαρμόσυνο και γιορταστικό ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας,την Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2015, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα για τα στελέχη ,τους συνεργάτες της Μητρόπολης ,τους τοπικούς άρχοντες ,το στρατό και την αστυνομία.

Η Γυναικεία χορωδία της Μητρόπολης «Αγία Κασσιανή η Υμνογράφος» πλαισίωσε μελωδικά την όμορφη εκδήλωση με κάλαντα παραδοσιακά και Σέρβικα.

Ο Σεβασμιώτατος με τρόπο ενθουσιαστικό και δυναμικό παρουσίασε ως καθήκον όλων τον αγώνα για την εν Χριστώ αναμόρφωση της κοινωνίας, ο οποίος επιτυγχάνεται μόνο με τη βίωση της μετάνοιας και τον προσωπικό αγώνα εντός του αγιαστικού χώρου της Εκκλησίας.

Το πρωί ο Σεβασμιώτατος δέχτηκε τα Στελέχη της Κατασκήνωσης , το Φάρο Ποντίων, το Σύλλογο Ποντίων Νεάπολης και συντροφιές από τις Ενοριακές Νεανικές Εστίες του Αγίου Αθανασίου Παλαιοκάστρου , της Ζωοδόχου Πηγής Αμπελοκήπων, του Άγιου Δημητρίου Συκεών , του Τιμίου Προδρόμου που έψαλλαν τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα και ζήτησαν την ευχή του για τη νέα χρονιά .

Εκ του Γραφείου Τύπου