16 Αυγούστου 2019 | Τελευταία Νέα | 1629 προβολές

Δελτίο Τύπου

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η δεύτερη κατασκηνωτική περίοδος των κοριτσιών Δημοτικού στο Ποσείδι που έλαβε χώρα από τις 13 έως τις 20 Ιουλίου 2019.

Τα 135 κορίτσια Δημοτικού, οι 12 ομαδάρχισσές τους, τα στελέχη, οι κυρίες της διακονίας και το ακούραστο αρχηγείο απετέλεσαν το όμορφο ψηφιδωτό της κατασκηνωτικής ζωής μες στην χάρη και την ευλογία του Καλού Ποιμένα, του Κυρίου μας Ιησού Χριστού.

Γενική ονομασία της περιόδου: «Στον ουρανό, στη γη, οικογένειά μου Εσύ!», ενώ οι ονομασίες των 12 ομάδων είναι οι ακόλουθες:

1.Αγίων Ανδρονίκου και Αθανασίας
2.Αγίων Ξενοφώντος και της οικογένειάς του
3.Αγίων Κηρύκου και Ιουλίττας
4.Αγίων Ελευθερίου και Ανθίας
5.Αγίων Μάρθας και Μαρίας
6.Αγίων Γεωργίου και Νίνας
7.Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης
8.Αγίων Βασιλείου και Εμμέλειας
9.Αγίων Ακύλα και Πρίσκιλλας
10.Αγίων Ιωακείμ και Άννας
11.Αγίων Χρυσοστόμου και Ανθούσας
12.Αγίων Ζαχαρία και Ελισάβετ

Μεγάλη στιγμή της κατασκηνωτικής μας ζωής η επίσκεψη την Κυριακή 14 Ιουλίου 2019 του εμπνευστή και καθοδηγητή όλης αυτής της προσπάθειας που λαμβάνει χώρα στην κατασκήνωση στο Ποσείδι του Σεβασμιωτάτου ποιμενάρχου μας κ. Βαρνάβα συνοδευομένου από τον π. Βασίλειο Βύρλιο και τον Αρχιδιάκονο της Ιεράς Μητροπόλεώς μας π. Γεώργιο Πολυχρονιάδη. Ο Σεβασμιώτατος ήρθε σε επικοινωνία με τα παιδιά, κάθισε μαζί τους στο μεσημεριανό τραπέζι που περιελάμβανε πολλά τραγούδια και πολλούς χορούς και αφού έγινε κοινωνός της χαρούμενης διάθεσης πλαισιούμενος από 160 χαρούμενα πρόσωπα, μίλησε εμπνευσμένα προς όλα τα παιδιά της κατασκήνωσης.
Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να γευτούν και την ορατή ευλογία του επισκόπου ο οποίος μετά την καθιερωμένη αναμνηστική φωτογραφία με όλα τα παιδιά στο αμφιθέατρο της κατασκήνωσης μοίρασε σε όλα τα παιδιά ένα δώρο-ενθύμιο της επίσκεψής του.
Το πρωί του Σαββάτου 20 Ιουλίου 2019 αφού τα κορίτσια υποδέχτηκαν τα αγόρια του δημοτικού (β περίοδος) αποχαιρετίστηκαν και ανανέωσαν το ραντεβού τους για του χρόνου!

Εκ της Κατασκηνώσεως