1 Οκτωβρίου 2017 | Τελευταία Νέα | 1765 προβολές

Δελτίο Τύπου

   Με παιδικές φωνές και χαρούμενα πρόσωπα γέμισε ο Ι. Ν. Αγ. Παντελεήμονος Πολίχνης το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017.  Το Ναό κατέκλυσαν 130 κορίτσια Δημοτικού, τα οποία ήρθαν, κατόπιν προσκλήσεως, γεμάτα ενθουσιασμό και περιέργεια για να συμμετάσχουν στο μεγάλο παιχνίδι: «Περιπέτειες στο Τσίρκο».

Οι δοκιμασίες του Τσίρκου ήταν πέντε. Πρώτη  δοκιμασία: το  «Ψάρεμα». Δεύτερη δοκιμασία: «Κορίνες  με βαθμούς».  Τρίτη δοκιμασία: «Πέρασμα μέσα από στεφάνια». Τέταρτη δοκιμασία: «Μπαλονοσκοτώστρες». Τελευταία δοκιμασία: «Χρωματιστά μπαλάκια». Η δοκιμασία αυτή ανέδειξε τις νικήτριες ομάδες, οι οποίες αποδεδειγμένα συμμετείχαν στο παιχνίδι με πάθος, με δυναμισμό, αναπτύσσοντας δεξιότητες και αντανακλαστικά μεγάλων αθλητών.

  Στο τέλος του παιχνιδιού, όλες οι ομάδες έλαβαν δώρα και κεράστηκαν πλουσιοπάροχα!

Αξίζει, επίσης,  να σημειωθεί, ότι πριν το παιχνίδι, τα κατηχητόπουλα του Δημοτικού, ανάλογα με την τάξη φοίτησής τους στο Σχολείο, γνώρισαν την αίθουσα που θα τα φιλοξενήσει τη φετινή ιεραποστολική χρονιά, καθώς και την κατηχήτριά τους.

Έτσι, λοιπόν, με τις άγιες ευχές  του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ. Βαρνάβα και μέσα σε κλίμα  ενθουσιασμού και γνήσιας χαράς ξεκίνησε η νέα χρονιά για τις Κατηχητικές Συντροφιές των Κοριτσιών  του Αγίου Παντελεήμονος Πολίχνης.

Το επόμενο Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2017,θα πραγματοποιηθεί, πρώτα ο Θεός, η γιορτή υποδοχής των κοριτσιών των κατηχητικών του Γυμνασίου.

Εκ του Γραφείου Τύπου