29 Οκτωβρίου 2017 | Τελευταία Νέα | 1115 προβολές

Δελτίο Τύπου

Στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στη Σίνδο ιερούργησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ.Βαρνάβας, την Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2017.

Ο Σεβασμιώτατος στο κήρυγμά του, αφορμώμενος από την Ιερά Ευαγγελική περικοπή,  στην οποία είναι  καταγεγραμμένη η σκηνή της Ανάστασης της κόρης του Ιάειρου, αναφέρθηκε στο γεγονός της Ανάστασης ως το κεντρικό γεγονός στη ζωή της Εκκλησίας, αλλά και στην προσωπική ζωή του κάθε πιστού.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος κ.Βαρνάβας τέλεσε  τα θυρανοίξια του  Ιερού Παρεκκλησίου των  Αγίων Τριών Παίδων στην  Πυροσβεστική Υπηρεσία της Σίνδου.

Ο Σεβασμιώτατος στον χαιρετισμό του ευχαρίστησε τον Διοικητή κ. Ιωάννη Στεργιούλα για την πρόσκληση που του απηύθυνε να παραστεί και να τελέσει την ακολουθία του Αγιασμού, τον Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγο Βασίλειο Καπέλιο για την ιδιαίτερη τιμή της παρουσίας του στο Σταθμό της Σίνδου, τον Δήμαρχο Δέλτα κ. Ευθύμιο Φωτόπουλο και όλους τους παρεβρισκόμενους πυροσβέστες και πολίτες, ευχόμενος σε όλους ο Θεός να τους δίνει δύναμη στο δύσκολο έργο της διάσωσης του συνανθρώπου και του περιβάλλοντος.

Εκ του Γραφείου Τύπου