7 Φεβρουαρίου 2020 | Τελευταία Νέα | 1264 προβολές

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2020, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας επισκέφτηκε τον Ενοριακό Kύκλο Kυριών του Ιερού Ναού Αγίου Παντελεήμονος Πολίχνης, για να δώσει την ευχή του στα μέλη του κύκλου και να παρακολουθήσει ένα πρόγραμμα αφιερωμένο στο ιερό πρόσωπο της μητέρας. Το πρόγραμμα άνοιξε η Γυναικεία Χορωδία της Ιεράς Μητροπόλεως «Αγία Κασσιανή η Υμνογράφος», η οποία απέδωσε πολύ μελωδικά και αισθαντικά τραγούδια και νανουρίσματα για τη μάνα. Τη χορωδία πλαισίωναν οι δυο καλλίφωνες σολίστ Ηλιοστάλακτη Τσαλαμπούνη και Μέλα Γεροφώτη.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης προβλήθηκαν video από την τελευταία επίσκεψη-προσκύνημα  της Χορωδίας στο Ιερό Κέντρο της Ορθοδοξίας, κατά την οποία συμμετείχε στη Γιορτή της Νεότητας στο Ζωγράφειο Λύκειο καθώς επίσης και video από τη Φιλοξενία των παιδιών της Ομογένειας στη Μητρόπολή μας.

Ο Σεβασμιώτατος κ.Βαρνάβας αναφέρθηκε στο πρόσωπο της μητέρας και στην κομβικής σημασίας παρουσία του στη ζωή και στην εξέλιξη του κάθε ανθρώπου. Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε ενθέρμως τα μέλη της Ομάδας Αγάπης «Αγία Ολυμπιάδα» για την προσφορά και τους καλούς κόπους τους για τα παιδιά της Ομογένειας και χάρισε σε όλες τις κυρίες ένα κομψότατο νεσεσεράκι.

Το Σεβασμιώτατο συνόδευαν οι πατέρες του Ναού π.Ιωακείμ Παπουτσής, π.Δημήτριος Μπέλτσης, π.Στυλιανός Αναστασόπουλος και ο Αρχιδιάκονος π.Γεώργιος Πολυχρονιάδης.

Εκ του Γραφείου Τύπου