28 Αυγούστου 2019 | Τελευταία Νέα | 737 προβολές

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Τρίτη 27 Αυγούστου 2019 στο Δημοτικό Μέγαρο «Παύλος Μελάς» του Δήμου Ωραιοκάστρου, ύστερα από πρόσκληση του νεοεκλεγέντος Δημάρχου κ. Παντελεήμονος Τσακίρη, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας παρέστη στην τελετή ορκωμοσίας των μελών του νέου Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου καθώς επίσης και των μελών των Συμβουλίων των Δημοτικών Κοινοτήτων, τα οποία αναλαμβάνουν τα καθήκοντά τους την 1η Σεπτεμβρίου 2019, με τετραετή θητεία.

Κατόπιν μετέβη στο Κέντρο Πολιτισμού «Χρήστος Τσακίρης» στη Σταυρούπολη, όπου παρέστη στην τελετή ορκωμοσίας της νέας Δημοτικής Αρχής του Δήμου Παύλου Μελά, ύστερα από πρόσκληση του επανεκλεγέντος Δημάρχου κ. Δημήτριου Δεμουρτζίδη.

Μετά την Ακολουθία του Αγιασμού και τις ορκωμοσίες, ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε στις νέες Διοικήσεις των Δήμων καλή δύναμη και προκοπή, ώστε να επιτελούν με σύνεση το πολυσήμαντο έργο τους, τονίζοντας με έμφαση ότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση πρέπει να ασκεί τα καθήκοντά της μέσα σε πνεύμα ενότητας και συνεργασίας.

Εκ της Μητροπόλεως