30 Μαΐου 2018 | Τελευταία Νέα | 778 προβολές

Δελτίο Τύπου

Την Παρασκευή 25 Μαϊου 2018 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας παρέστη, ύστερα απο πρόσκληση του Διευθυντή του Νοσοκομείου Ταξίαρχου Μιχαήλ Ιωσηφίδη, στην εκδήλωση ονοματοδοσίας του αμφιθέατρου του 424 Γενικού Στρατιωτικού Νοσοκομείου Εκπαιδεύσεως, κατόπιν εγκρίσεως της ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων, σε αμφιθέατρο Υποστρατήγου Ιατρού Χειρουργού Μιχαήλ Γκιάλα, την οποία διοργάνωσε το Νοσοκομείο.

Χαιρετίζοντας την εκδήλωση ο Σεβασμιώτατος υπογράμμισε τη σπουδαιότητα και την προσφορά των στρατιωτικών γιατρών, ένας εκ των οποίων ήταν και ο μακαριστός Υποστράτηγος Μιχαήλ Γκιάλας, στην πατρίδα και τους πολίτες της όποτε οι περιστάσεις το απαιτούσαν και το απαιτούν και στο πλούσιο έργο του τιμωμένου στρατιωτικού γιατρού.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο εκπρόσωπος του Διοικητή του Γ΄ Σώματος Στρατού Υποστράτηγος Χρήστος Δρίβας, ο βουλευτής κ. Κωνσταντίνος Γκιουλέκας, ο Δήμαρχος Παύλου Μελά κ. Δημήτριος Δεμουρτζίδης, απερχόμενοι διευθυντές του Νοσοκομείου, η οικογένεια του τιμωμένου και το στρατιωτικό, ιατρικό, νοσηλευτικό, διοικητικό και τεχνικό προσωπικό του Στρατιωτικού Νοσοκομείου. 

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως