7 Σεπτεμβρίου 2017 | Τελευταία Νέα | 1333 προβολές

Δελτίο Τύπου

Τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου το μεσημέρι, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Βαρνάβας, είχε την ευκαιρία να υποδεχθεί και να φιλοξενήσει στις Κατασκηνωτικές εγκαταστάσεις του «Ευλογημένου Καταφυγίου – Άξιον Εστί» στη Μακρυνίτσα Σιδηροκάστρου τη Διευθύντρια, τους Υποδιευθυντές και τους περισσότερους από τους Καθηγητές του 1ου Γυμνασίου Ευόσμου. Ο Σεβασμιώτατος και προ και κατά τη διάρκεια και μετά το γεύμα συνομίλησε με εγκαρδιότητα με τους εκπαιδευτικούς για προβλήματα τα δικά τους, του σχολείου και της εκπαίδευσης, τους δήλωσε για άλλη μια φορά την αμέριστη συμπαράστασή του στο δύσκολο έργο τους και τους διένειμε δώρα.

Αμέσως μετά οι εκπαιδευτικοί κατευθύνθηκαν στην Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου Σερρών, στο ιστορικό αυτό του 13ου αιώνα και πανέμορφο Μοναστήρι, όπου ξεναγήθηκαν και δέχτηκαν τα λόγια, την αγάπη και τη φιλοξενία της Γερόντισσας Φεβρωνίας και της συνοδείας αυτής.

Το βράδυ της ίδια μέρας οι εκπαιδευτικοί μας, γύρισαν με τις καρδιές γεμάτες από εμπειρίες και ομορφιά, από την εκδρομή αυτή.

Και σε άλλα με υγεία!