28 Οκτωβρίου 2015 | Τελευταία Νέα | 1993 προβολές

Δελτίο Τύπου

Την Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015, τελέστηκε Δοξολογία στο Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Γεωργίου στη Νεάπολη χοροστατούντος του Μητροπολίτη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβα, στη συνέχεια τελέστηκε τρισάγιο από το Σεβασμιώτατο στο Ηρώο και επακολούθησε η μαθητική παρέλαση.

Στα πλαίσια του εορτασμού της Εθνικής Επετείου, ο Εξοχώτατος Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος επισκέφτηκε το Γενικό Νοσοκομείο Παπαγεωργίου .

Εκεί, τον υποδέχτηκαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας, πλαισιούμενος από τη Γυναικεία Χορωδία της Μητροπόλεως «Αγία Κασσιανή η Υμνογράφος» , ο ιστορικός Πρόεδρος του Ιδρύματος κ. Ν. Παπαγεωργίου , ο Πρόεδρος του Νοσοκομείου κ. Β. Παπάς , το Διοικητικό Συμβούλιο του Νοσοκομείου και άλλοι Παράγοντες της Πολιτείας .

Ο κ. Παυλόπουλος απευθυνόμενος στα μέλη της Χορωδίας υπογράμμισε με έμφαση ότι οι δύο θεοΐδρυτοι θεσμοί, Εκκλησία και Οικογένεια, στηρίζουν δυνατά την παραπαίουσα ελληνική κοινωνία και δεν την αφήνουν να εκραγεί.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επισκέφθηκε την Παιδοχειρουργική Κλινική και στη συνέχεια προσκύνησε στο Ναΰδριο των Αγίων Αναργύρων .

Εκ του Γραφείου Τύπου