17 Δεκεμβρίου 2015 | Τελευταία Νέα | 1484 προβολές

Δελτίο τύπου

Ένα χριστουγεννιάτικο οδοιπορικό αγάπης πραγματοποίησε την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας συνοδευόμενος από τη Γυναικεία Χορωδία της Μητροπόλεως «Αγία Κασσιανή η Υμνογράφος»

Το οδοιπορικό ξεκίνησε από το Γενικό Νοσοκομείο Παπαγεωργίου. Εκεί, Ο Σεβασμιώτατος μοίρασε δώρα στους ασθενείς, αντάλλαξε ευχές με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, ενώ η χορωδία έψαλλε παραδοσιακά κάλαντα και οι συνοδοί παρακολουθούσαν με υγρά μάτια και έμπλεοι αισθημάτων ευγνωμοσύνης.

Συνεχίστηκε το οδοιπορικό της αγάπης στο Αστυνομικό Μέγαρο. Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τους αξιωματικούς για το πολύτιμο έργο τους, το οποίο αθόρυβα επιτελούν και τους έδωσε τις καλύτερες ευχές του για τις άγιες ημέρες των Χριστουγέννων .Το Σεβασμιώτατο υποδέχτηκαν ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλονίκης Υπολοχαγός κ. Βασίλης Μωυσίδης, ο Αναπληρωτής Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Ταξίαρχος κ. Θ. Τυριακίδης , ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης Ταξιάρχος Φώτιος Δομζαρίδης και ο Διευθυντής Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης Ταξίαρχος Παντελάκος .

Εκ του Γραφείου Τύπου