19 Σεπτεμβρίου 2014 | Τελευταία Νέα | 755 προβολές

Δελτίο Τύπου
Τη Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014 στην αίθουσα «Ξενία» της Ιεράς Μητροπόλεως πραγματοποιήθηκε μετακατασκηνωτική συνάντηση του Τριημέρου των Νέων Μητέρων στο Ποσείδι της Χαλκιδικής. Στη συνάντηση ήταν προσκεκλημένοι οι κυρίες- κατασκηνώτριες και οι σύζυγοί τους. Μέσα από την προβολή διαφανειών αναβίωσαν οι όμορφες στιγμές της κατασκήνωσης. Οι καλεσμένοι είχαν ακόμη την ευκαιρία να απολαύσουν τους βραβευμένους παραδοσιακούς χορούς και να γευτούν το γλυκό που διακρίθηκε στα πλαίσια του διαγωνισμού που έλαβε χώρα στην κατασκήνωση.
Κατά τη διάρκεια της μετακατασκηνωτικής συνάντησης οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ταξιδέψουν στο αιγαιοπελαγίτικο νησί της Ίμβρου, να συνοδοιπορήσουν με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο και τη Γυναικεία Χορωδία της Ιεράς Μητροπόλεως « Αγία Κασσιανή η Υμνογράφος», και να παρακολουθήσουν στιγμιότυπα από την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014 στους Αγίους Θεοδώρους, τη γενέτειρα του Πατριάρχη.
Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας έκλεισε την όμορφη οικογενειακή συνάντηση φωτίζοντας και δίνοντας αγιοπατερικές προεκτάσεις στο όνομα της κατασκήνωσης « Ο Θεός αγάπη εστί».
Στο τέλος, ο Σεβασμιώτατος πρόσφερε σε όλους ως αναμνηστικό δώρο ένα μπουκαλάκι τσίπουρο. Η μετακατασκηνωτική συνάντηση ολοκληρώθηκε με την παράθεση δεξίωσης στο αύλιο χώρο του Επισκοπείου.
Εκ του Γραφείου Τύπου