18 Μαΐου 2018 | Τελευταία Νέα | 1154 προβολές

Δελτίο  Τύπου

Την Πέμπτη 17 Μαΐου 2018, σε ένα ιδιαιτέρως αδελφικό κλίμα έλαβε χώρα η λήξη του Κύκλου Κυριών, ο οποίος με τις ευχές του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως του κ. Βαρνάβα πραγματοποιείται κάτω από τη σκέπη του Ιερού Ναού του Αγίου Παντελεήμονα Πολίχνης.

Οι κυρίες είχαν την ευκαιρία, ανήμερα της Ανάληψης,  να ανακαλέσουν, μέσω της προβολής διαφανειών, όμορφες στιγμές της χρονιάς που πέρασε, να ανατρέξουν δεκαοκτώ χρόνια πριν στη σύσταση του κύκλου από μια μικρή, τότε, παρέα κυριών και να βραβεύσουν τις κυρίες, που μη λογαριάζοντας την απόσταση, συμμετέχουν  στον κύκλο ανελλιπώς. 

Η Γυναικεία Χορωδία της Μητρόπολης  «Αγία Κασσιανή» ομόρφυνε την εκδήλωση με τη μελωδική  απόδοση έντεχνων τραγουδιών.

«Κύριε, ου  προφθάνω ευχαριστήσαι Σε για τα προγεγενημένα και καταλαμβάνει με ορμαθός ευεργεσιών καινοτέρων», με τούτο το λόγο του Ιερού Χρυσόστομου, που αποτυπώνει περιεκτικά τη ζωή του κύκλου επισφραγίστηκε η όμορφη συνάντηση και έκλεισε ο «κύκλος» του κύκλου!

Ένα γλαστράκι με ανθισμένο φυτό προσφέρθηκε, στο τέλος, σε όλες τις κυρίες για να θυμίζει ότι « η άνοιξη έρχεται πάντα για όποιον ξέρει να την περιμένει». 

Εκ του Γραφείου Τύπου