15 Ιουνίου 2015 | Τελευταία Νέα | 2010 προβολές

Δελτίο Τύπου

Τη Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015, στο Κλειστό Γυμναστήριο «Μέγας Αλέξανδρος» των Αμπελοκήπων πραγματοποιήθηκε η τελετή Λήξης των Ενοριακού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου της Ιεράς Μητροπόλεως Νεαπόλεως και Σταυρουπόλως . Τα Ενοριακά Παιχνίδια είχαν ξεκινήσει στις 15 Μαρτίου 2015 . Σε αυτά πήραν μέρος 17 Ενορίες , 28 ομάδες και 336 παιδιά , ενώ σημειώθηκαν 476 γκόλ.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ.Βαρνάβας, αφού ευχαρίστησε το Διευθυντή του Ιδρύματος Νεότητας, π. Εμμανουήλ Μπουζίνο, και τους πατέρες –προέδρους των Ενοριακών Νεανικών Εστιών για την επιτυχημένη οργάνωση και διεξαγωγή του Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου προέβη στην απονομή των μεταλλίων και του Κυπέλλου.

Στους αγώνες της κατηγορίας του Δημοτικού το Πρωτάθλημα κέρδισε για δέκατη χρονιά η Ενοριακή Νεανική Εστία του Αγίου Παντελεήμονος Πολίχνης, τη δεύτερη θέση κατέκτησε η Ενοριακή Νεανική Εστία των Τριών Ιεραρχών Ευόσμου, ενώ στην τρίτη θέση βρέθηκε η Ενοριακή Νεανική Εστία Αγίου Νεκταρίου Δενδροποτάμου.

Στους αγώνες της κατηγορίας του Γυμνασίου την πρώτη θέση κατέκτησε η Ενοριακή Νεανική Εστία των Αγίων Θεοπατόρων Ιωακείμ και Άννης, τη δεύτερη η Ενοριακή Νεανική Εστία Αναλήψεως του Κυρίου και την τρίτη η Ενοριακή Νεανική Εστία Αγίου Νεκταρίου Δενδροποτάμου.

Το πρωτάθλημα του ευ-αγωνίζεσθαι επαξίως το κέρδισε η Ενοριακή Νεανική Εστία Τιμίου Προδρόμου .

Στη συνέχεια, διακρίθηκαν ως οι ευστοχότεροι σκόρερ οι τρείς πατέρες: π. Κωνσταντίνος Χατζηαγγελίδης, ο π. Αγγελος Παρίσης και ο π. Βασίλειος Κούτλας

Στο τέλος, ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε το δήμαρχο Αμπελοκήπων κ. Λάζαρο Κυρίζογλου για την υλική υποστήριξή του στη διοργάνωση του Ενοριακού Πρωταθλήματος.

Η τελετή της λήξης έκλεισε με κέρασμα που προσφέρθηκε σε όλα τα παιδιά.

Εκ του Γραφείου Τύπου