29 Ιανουαρίου 2020 | Τελευταία Νέα | 1190 προβολές

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020, στην αίθουσα «Ξενία» της Μητροπόλεώς μας ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ.Βαρνάβας ευλόγησε τη βασιλόπιτα των στελεχών και των συνεργατών της Μητροπόλεως που διακονούν στις δύο κατασκηνώσεις, στη Μακρυνίτσα Σερρών και στο Ποσείδι Χαλκιδικής.

Η συνάντηση αυτή αποτέλεσε την αφορμή να ξαναθυμηθούν όλοι τις όμορφες στιγμές της ζωής της κατασκήνωσης τόσο μέσα από το τραγούδι και το χορό, όσο και μέσα από τα βίντεο-ανασκοπήσεις του καλοκαιριού που μας πέρασε.

Ο Σεβασμιώτατος, αφού εξέφρασε την ευγνωμοσύνη προς τα πρόσωπα των στελεχών, τόνισε την σημασία της ενότητας που χρειάζεται για να επιτευχθεί ένα τόσο σπουδαίο έργο. Στη συνέχεια ο ίδιος λίγο πριν μοιράσει στον καθένα τα βασιλοπιτάκια, παρουσίασε τον νεοχειροτονηθέντα διάκονο της μητρόπολης μας π.Γεώργιο Αντωνιάδη. Ο π.Γεώργιος υπήρξε για πολλά χρόνια στέλεχος στις κατασκηνώσεις του Ποσειδίου. Με τον τρόπο αυτό όπως χαρακτηριστικά είπε ο Μητροπολίτης μας τιμά στο πρόσωπο του όλους όσοι κοπιάζουν για το έργο της νεότητας της τοπικής μας εκκλησίας.

Αφού μοιράστηκαν τα κομμάτια δεν άργησε να βρεθεί η τυχερή. Το δώρο που συνόδευε το φλουρί της βασιλόπιττας ήταν ένας χρυσός Σταυρός.

Η συνάντηση έκλεισε με ευχές για μία νέα, ευλογημένη και παραγωγική χρονιά για όλους.