19 Ιανουαρίου 2015 | Τελευταία Νέα | 1757 προβολές

Δελτίο Τύπου 16-01-2015

Την Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας προσκλήθηκε στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης για την καθιερωμένη κοπή βασιλόπιτας.

Ο Σεβασμιώτατος εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για την ενότητα και την προσφορά της Αστυνομίας στην πόλη μέσα σε σκληρές και αντίξοες συνθήκες και στη συνέχεια είπε χαρακτηριστικά :«Η Εκκλησία προσεύχεται για εσάς. Όλοι μαζί θα παλέψουμε, με όπλο την ενότητά μας, για να βγεί ο τόπος από τη δυσκολία που τον βρήκε . Να μείνετε σε αυτή τη διακονία, βλέποντας την ως ύψιστη τιμή και ευλογία , και να προαφέρετε ό,τι καλύτερο μπορείτε για την ασφάλεια της χώρας.»

Τέλος, ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλονίκης κ. Βάϊος Χόνδρος, Υποστράτηγος, πρόσφερε στο Σεβασμιώτατο μία πλακέτα.

Παρόντες ήταν οι: Γ.Δ κ.Βάϊος Χόνδρος, A’ Bοηθός Γ.Δ- Υποστράτηγος κ. Ιωακείμ Τσουκνάδης, Β’ βοηθός Γ.Δ – Ταξίαρχος κ. Κωνσταντίνος Τζιμόπουλος, Διευθυντής Διεύθυνσης Αστυνομίας-Ταξίαρχος κ. Βασίλειος Γιαρεντζίδης, Διευθυντής Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης-Ταξίαρχος κ. Βασίλειος Μωϋσίδης, Διευθυντής Διεύθυνσης Τροχαίας- Ταξίαρχος κ. Θεόδωρος Τυριακίδης, Διευθυντής Διεύθυνσης Ασφάλειας κ. Δημήτριος Μπουραζάνας, Διευθυντής Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων κ. Κωνσταντίνος Βακρινός και άλλοι ανώτεροι αξιωματικοί.

Εκ του Γραφείου Τύπου της Ιεράς Μητροπόλεως.