18 Ιανουαρίου 2019 | Τελευταία Νέα | 688 προβολές

Δελτίο Τύπου

Την Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας, ύστερα από πρόσκληση του Δημάρχου Αμπελοκήπων-Μενεμένης και Προέδρου της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας κ. Λάζαρου Κυρίζογλου, επισκέφθηκε τα γραφεία της Ένωσης και ευλόγησε την Αγιοβασιλόπιτα.

Ο Σεβασμιώτατος στο σύντομο χαιρετισμό του, αναφέρθηκε στις δυσκολίες που έχει η εποχή που διανύουμε και στην ταπείνωση, την οποία πρέπει να αποκτήσουμε για το καλό του τόπου μας, ενώ ευχαρίστησε τους Δημάρχους για τη συνεργασία και τη στήριξή τους, υπογραμμίζοντας την ανάγκη ενότητας και δράσης για τη Δυτική Θεσσαλονίκη.

Κλείνοντας, η Περιφερειακή Ένωση Δήμων τίμησε την κυρία Ορφανίδου, υπερπολύτεκνη μητέρα 16 παιδιών, για την προσφορά της στο κοινωνικό σύνολο και στην πατρίδα μας.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολος Τζιτζικώστας, η Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης κα Βούλα Πατουλίδου, Δήμαρχοι της Κεντρικής Μακεδονίας, καθώς και εκπρόσωποι πολιτικών κομμάτων.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως