28 Ιανουαρίου 2018 | Τελευταία Νέα | 1659 προβολές

Δελτίο Τύπου

Την Βασιλόπιτα των συνεργατών και των μελών των δραστηριοτήτων τού Ιερού Ναού Αγίας Παρασκευής Μενεμένης ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας στη φιλόξενη Κατακόμβη τού Ναού την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου. Την εκδήλωση άνοιξε η μεικτή χορωδία ενηλίκων τής Ενορίας, η οποία ταξίδεψε τους παρευρισκόμενους, μέσα από τους στίχους και τις μελωδίες, στη Μικρά Ασία, την Κύπρο και την Κάτω Ιταλία.

    Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε σε όλους καλή και ευλογημένη χρονιά και ευχαρίστησε τους πατέρες του Ναού, αρχιμ. Παντελεήμονα Αναστασιάδη και Οικ. Άγγελο Παρίσση για την ποιμαντική τους διακονία και τους συνεργάτες τού Ναού για την εθελοντική τους εργασία στα διακονήματα τής Ενορίας, καθώς και όλους όσοι συμμετέχουν στις δραστηριότητες τού Ναού. Στο σημείο αυτό αξίζει να σημειωθεί ότι στην Ενορία τής Αγίας Παρασκευής λειτουργούν τμήματα χορωδίας, χορευτικού, θεάτρου, μουσικών οργάνων, ποδοσφαίρου, σκάκι, σκιτσογραφίας και ενισχυτικής διδασκαλίας.
    Χαιρετισμό απηύθυνε ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης κ. Λάζαρος Κυρίζογλου, ενώ παρέστησαν Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι τού Δήμου, η Πρόεδρος τής Δημοτικής Κοινότητας Μενεμένης, ο Διοικητής τού Αστυνομικού Τμήματος Μενεμένης και πλήθος κόσμου.
Εκ του Ι.Ναού