31 Ιανουαρίου 2018 | Τελευταία Νέα | 853 προβολές

Δελτίο Τύπου

Την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας επισκέφθηκε τα γραφεία των Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης, στη Σταυρούπολη, για να τελέσει την ακολουθία του Αγιασμού και να κόψει την Αγιοβασιλόπιτα του νέου έτους.
Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τους Διευθυντές κ. Χρήστο Γεωργίου και κ. Παύλο Ματζιάρη για την πρόσκληση να παρευρεθεί ανάμεσα σε εκπαιδευτικούς της επαρχίας του και να συνομιλήσει μαζί τους, τονίζοντας τη σημασία της παροχής παιδείας από τους δασκάλους στη σημερινή δύσκολη εποχή.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας και Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης κ. Λάζαρος Κυρίζογλου, ο επιχώριος Δήμαρχος Παύλου Μελά κ. Δημήτριος Δεμουρτζίδης και εκπρόσωποι άλλων Δήμων της Δυτικής Θεσσαλονίκης.

Αμέσως μετά μετέβη στο Νοσοκομείο «Παπαγεωργίου», μετά από πρόσκληση του Προέδρου κ. Βασιλείου Παππά, για την καθιερωμένη κοπή της Αγιοβασιλόπιτας. Στο σύντομο χαιρετισμό του ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε ιδιαίτερα στην προσφορά της Διοίκησης του Νοσοκομείου και του επιστημονικού προσωπικού στους πάσχοντες συνανθρώπους μας.

Εκ της Ι.Μητροπόλεως