3 Φεβρουαρίου 2018 | Τελευταία Νέα | 863 προβολές

Δελτίο Τύπου

Την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2018 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας τέλεσε την ακολουθία του Αγιασμού και έκοψε την Αγιοβασιλόπιτα στην Κεντρική Αγορά Θεσσαλονίκης (Λαχαναγορά), στην περιοχή της Μενεμένης, ύστερα από πρόσκληση του Προέδρου του Συνδέσμου Εμπόρων κ. Ιωάννη Χαραλαμπίδη.

Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε η νέα χρονιά να είναι παραγωγική και ζήτησε από τους εμπόρους να συνεχίσουν τη συνεργασία τους με την Ιερά Μητρόπολη για τη στήριξη των συσσιτίων της.

Παρόντες ήταν ο Πρόεδρος της Κεντρικής Αγοράς Θεσσαλονίκης κ. Δημήτριος Χαμπίδης, οι δήμαρχοι Αμπελοκήπων-Μενεμένης κ. Λάζαρος Κυρίζογλου και Δέλτα κ. Ευθύμιος Φωτόπουλος, εκπρόσωποι της Περιφέρειας, πολιτευτές κ.α.

Στη συνέχεια μετέβη στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης, στην περιοχή των Διαβατών, για να τελέσει την ακολουθία του Αγιασμού και να κόψει την Αγιοβασιλόπιτα για τους εργαζομένους της Υπηρεσίας.

Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε σε όλους καλή χρόνια και ευλογημένη ενώ ευχαρίστησε την Προϊσταμένη κα Ελένη Ζαγγελίδου για τη βοήθεια και τη συνδρομή της στο έργο της Ιεράς Μητροπολεως.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως