22 Ιουλίου 2018 | Τελευταία Νέα | 1824 προβολές

Δελτίο Τύπου

Συν Θεώ Αγίω ολοκληρώθηκε η Β΄περίοδος αγοριών δημοτικού στις κατασκηνώσεις της Ιεράς μας Μητροπόλεως στο Ποσείδι «ο Καλός Ποιμήν». Κατά τη διάρκεια της κατασκηνωτικής περιόδου που διήρκεσε από τις 12 έως τις 20 Ιουλίου 2018 είχαμε την μεγάλη ευλογία να υποδεχτούμε τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη μας κ. Βαρνάβα.

Τα 130 παιδιά μαζί με τα 30 στελέχη (ομαδάρχες, στελέχη, κυρίες της Διακονίας) υποδέχτηκαν κατά το μεσημεριανό φαγητό της Τετάρτης 18 Ιουλίου με χαρά και ενθουσιασμό τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας συνοδευόμενο από τον π. Βασίλειο Βύρλιο και τον Αρχιδιάκονο π. Γεώργιο  οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα  πλούσιο ψυχαγωγικό πρόγραμμα με ύμνους των ομάδων και κατασκηνωτικά τραγούδια και χορούς μετά από τους οποίους ο Σεβασμιώτατος απηύθυνε λόγια πατρικά και εμπνευσμένα προς τα παιδιά ευχαριστώντας και όλους όσοι συντελούν στη σωστή λειτουργία της κατασκήνωσης, καθώς και τους γονείς των παιδιών που εμπιστεύονται ό,τι πιο πολύτιμο έχουν στην αγκαλιά της Εκκλησίας.

Αυτή η κατασκηνωτική περίοδος των αγοριών δημοτικού έφερε τον τίτλο «Φως του κόσμου, αλάτι της γης», και ήταν αφιερωμένη στους Αγίους Αποστόλους και Ισαποστόλους της Εκκλησίας μας: 1) Άγιος Σάββας της Σερβίας, 2) Απόστολος Φίλιππος, 3) Άγιοι Κωνσταντίνος και Ελένη, 4) Απόστολος Ανδρέας, 5) Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός, 6) Άγιος Γρηγόριος Αρμενίας, 7) Μέγας Φώτιος, 8) Άγιοι Κύριλλος και Μεθόδιος, 9) Άγιος Τιμόθεος, 10) Άγιος Λογγίνος, 11) Άγιος Ιννοκέντιος, 12) Άγιος Γερμανός Αλάσκας.

Εκ της κατασκηνώσεως