24 Δεκεμβρίου 2015 | Τελευταία Νέα | 1908 προβολές

Δελτίο τύπου

Μέσα σε κλίμα ευφρόσυνο ,γιορταστικό και συγχρόνως οικογενειακό ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας από το πρωί της παραμονής των Χριστουγέννων δέχτηκε στο Επισκοπείο χορωδίες, μπάντες , συλλόγους , συστήματα προσκόπων και μαθητές από σχολεία .

Ένα μελωδικό καραβάνι πιστών που έσπευσε να πεί τα κάλαντα στο Σεβασμιώτατο και να ζητήσει τις άγιες ευχές του για τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Την αυλαία άνοιξε η Μπάντα της Ελληνικής Αστυνομίας , ακολούθησε η Γυναικεία Χορωδία της Μητρόπολης «Αγία Κασσιανή η Υμνογράφος». Στη συνέχεια, η σκυτάλη πέρασε στους μικρούς μαθητές του 12ου Νηπιαγωγείου Νεάπολης, στη Νεανική Εστία του Τιμίου Προδρόμου , στη Μεικτή Χορωδία του Αγίου Ραφαήλ, στη Χορωδία του Αγίου Παντελεήμονα Αμπελοκήπων ,η οποία συγκίνησε ιδιαιτέρως με τα μικρασιάτικα κάλαντά της .

Το 3ο Σώμα Στρατού , ο Σύλλογος Ποντίων Νεάπολης , η Φιλαρμονική του Δήμου Παύλου ΜελάΑδελφότητα «Ελπίδα», η Ταξιαρχία της Ασσήρου , οι «Ακρίτες του Πόντου» , το Δημοτικό Ωδείο της Νεάπολης , η Βυζαντινή Σχολή της Μητρόπολης «Άγιος Ιωσήφ ο Υμνογράφος», το 1ο και το 6ο Σύστημα Προσκόπων και η Νεανική Εστία του Αγίου Γεωργίου Ασβεστοχωρίου πρόσθεσαν τα δικά τους μουσικά χρώματα στον καμβά της γιορτής της Παραμονής των Χριστουγέννων.

Εκ του Γραφείου Τύπου