8 Σεπτεμβρίου 2020 | Τελευταία Νέα | 564 προβολές

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Ξεκίνησε με την Αγρυπνία μας, την Κυριακή το βράδυ 6/9/2020, η Μεγάλη Πανήγυρις μας για 1η φορά φέτος στον υπέργειο και ολοκαίνουργιο Ιερό Ναό, του Ιωακείμ και της Άννης, στους Ανθόκηπους της Νέας Ευκαρπίας, για την εορτή της Συνάξεως των Αγίων Θεοοπατόρων.

Στις 8.30 μ.μ σήμαναν χαρμόσυνα οι καμπάνες μας προσκαλώντας τους πιστούς στην Αγρυπνία, που αρχισε με το Απόδειπνο και τους Χαιρετισμούς της Παναγίας, συνέχισε με τον Εσπερινό την Λιτή και την Αρτοκλασία, αργότερα στον Όρθρο με τον Αγιασμό και την χρίση όλων των «αγρυπνούντων» και «επαγρυπνούντων» πανηγυριστών μας και τέλος με την Θεία Λειτουργία.

Στις 12.30 μετά μεσάνυχτα ο ιερέας λειτουργός, π. Χρυσόστομος Τελίδης, είπε το «Δι’ ευχών και μας αποχαιρέτησε λέγοντας μας πως η Ιερά Πανήγυρις των Αγίων Θεοπατόρων συνεχίζεται την Δευτέρα 7/9/2020 το βράδυ με τον Εσπερινό και την Παράκληση της Αγίας Άννας για τα άτεκνα ζευγάρια, ενώ ακολουθούν και άλλες λατρευτικές, και μόνο φέτος, Ακολουθίες λόγω του κορωνοϊού, τις αμέσως επόμενες ημέρες. 

Την Τρίτη το πρωΐ η Θεία Λειτουργία του Γενέσιου της Θεοτόκου και το απόγευμα στις 7.00 μ.μ. ο Αρχιερατικός Πανηγυρικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως, κ.κ Βαρνάβα, και ανήμερα της εορτής της Συνάξεως των Αγίων Θεοπατόρων, Τετάρτη 9/9/2020 το πρωΐ η Αρχιερατική Πανηγυρική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος και πάλι του Επισκόπου μας και το απόγευμα ο Μεθέορτος Εσπερινός, το Κτιτορικό Μνημόσυνο και η Ιερά Παράκλησις των Αγίων Θεοπατόρων, και πάλι για τα άτεκνα ζευγάρια μας, που έρχονται προσευχητικά στο «σπίτι» τους και αναζητούν το θαύμα της τεκνογονίας από τους Αγίους μας.

Σας περιμένουμε όλους στην χαρά της γιορτής και της Πανήγυρης!!!  

 

Με ένα κλικ στον σύνδεσμο περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα του Ιερού μας Ναού και δείτε περισσότερα http://intheopatoron.blogspot.com/

Εκ του Ιερού Ναού