21 Ιουνίου 2019 | Τελευταία Νέα | 1126 προβολές

Δελτίο Τύπου

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε η ιεραποστολική χρονιά 2018-2019 καθώς με εμπνευσμένη πρωτοβουλία του Σεβασμιωτάτου ποιμενάρχη μας κ. Βαρνάβα έλαβε χώρα η ιερατική σύναξη στην κατασκήνωση της Μητρόπολης στο Ποσείδι, την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2019.

Κατά την άφιξη των πατέρων τους περίμενε μια όαση δροσιάς στο κιόσκι της κατασκήνωσης με πλούσιο κέρασμα και δροσερά ροφήματα – ό,τι έπρεπε δεδομένης της υψηλής θερμοκρασίας- τα οποία ετοιμάστηκαν και προσφέρθηκαν από τις κύριες της διακονίας και τα ακούραστα στελέχη της Μητρόπολής μας.

Το μεσημέρι μετά από αρκετό χρόνο κατά τον οποίο οι πατέρες είχαν την ευκαιρία να χαρούν τις ομορφιές της κατασκήνωσης ο Σεβασμιώτατος ποιμενάρχης μας παρέθεσε τράπεζα προς όλους τους πατέρες επ’ευκαιρία της ονομαστικής του εορτής.

Με τα σοφά λόγια του πρωτοσυγκέλλου π. Διονυσίου ο οποίος μίλησε εκ μέρους των πατέρων εκφράζοντας την υιική αγάπη και σεβασμό προς το πρόσωπο του Επισκόπου αλλά και τα εμπνευσμένα λόγια του Σεβασμιωτάτου προς τους πατέρες ενόψει της διακονίας της εκκλησίας μέσα στο θέρος έκλεισε με τις καλύτερες των εντυπώσεων η ιερατική σύναξη. Μετά την καθιερωμένη αναμνηστική φωτογραφία οι πατέρες ανανεωμένοι πήραν τον δρόμο της επιστροφής για τις ενορίες τους.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως