25 Ιουλίου 2020 | Τελευταία Νέα | 585 προβολές

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Πέμπτη 23 Ιουλίου 2020, έκλεισε τις πόρτες του το Θερινό Κέντρο Φιλοξενίας της Ιεράς Μητρόπολης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως, στο οποίο φέτος, λόγω των ειδικών συνθηκών, υλοποιήθηκε για πρώτη φορά ένα πρωτότυπο  πρόγραμμα δραστηριοτήτων για κοριτσάκια Δημοτικού. Τα κορίτσια που θα φοιτήσουν στην Ε΄ και Στ΄ Δημοτικού έριξαν την αυλαία, αφού πρώτα απόλαυσαν πλούσια ψυχαγωγία, πρωτότυπα ομαδικά παιχνίδια, διδάχτηκαν τα μυστικά της παρασκευής γλυκών και της κατασκευής ψηφιδωτών.

Επιπλέον, τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν θεατρικά εργαστήρια και στη συνέχεια να  ερμηνεύσουν θεατρικούς ρόλους σε πλαίσιο διαγωνιστικό, να ακούσουν βίους αγίων, να επικοινωνήσουν και να συνεργαστούν σε κλίμα οικογενειακής θαλπωρής. Και όλα αυτά μέσα στην αγκαλιά της Τοπικής Εκκλησίας με τις ευχές και τις ευλογίες, που με τη μορφή δώρων προσφέρθηκαν, του Σεβασμιωτάτου κ.Βαρνάβα.

Καλή αντάμωση, το χειμώνα στις συντροφιές των Κατηχητικών στις Ενορίες της Μητρόπολής μας και το ερχόμενο καλοκαίρι, Θεού θέλοντος, στην κατασκήνωσή μας στο Ποσείδι.

Εκ του Γραφείου Τύπου