15 Μαΐου 2023 | Τελευταία Νέα | 1047 προβολές

Δελτίο τύπου

Μια όμορφη βραδιά θεάτρου είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι θεατρόφιλοι ενορίτες του Ιερού Ναού Αγίας Παρασκευής Μενεμένης την Κυριακή 14 Μαΐου 2023 στην Κατακόμβη του Ναού.

Οι θεατρικές ομάδες (παιδική, εφηβική, ενηλίκων) της δραστήριας Ενορίας της δυτικής Θεσσαλονίκης με τη σκηνοθετική καθοδήγηση της Αναστασίας Θυμιοπούλου παρουσίασαν με επιτυχία κωμικά σκετς υπό τον γενικό τίτλο “Λίγο απ’ όλα” αποσπώντας το ένθερμο χειροκρότημα από τους δεκάδες ενορίτες οι οποίοι κατέκλεισαν ακόμη μια φορά την Κατακόμβη του Ναού έπειτα απο τη σιωπή την οποία επέβαλε η πανδημία.

Στο τέλος της βραδιάς, η οποία αναμφισβήτητα αποτέλεσε ένα ευχάριστο διάλειμμα στην καταθλιπτική πραγματικότητα που μάς περιβάλλει, ο προϊστάμενος του Ιερού Ναού, Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Παντελεήμων Αναστασιάδης, συνεχάρη ιδιαίτερα την κα Θυμιοπούλου και όλα τα μέλη των θεατρικών ομάδων για την άρτια απόδοση και παρουσίαση των θεατρικών έργων καθώς και τον υπεύθυνο του Νεανικού Έργου της Ενορίας πρωτοπρεσβύτερο π. Άγγελο Παρίσση.

Εκ του Γραφείου Τύπου της Ιεράς Μητροπόλεως