27 Νοεμβρίου 2021 | Τελευταία Νέα | 392 προβολές

Δελτίο Τύπου

Σήμερα 26 του μηνός Νοεμβρίου 2021 η Εκκλησία μας εορτάζει το ευλογημένο πρόσωπο του Οσίου πατρός ημών Στυλιανού παφλαγόνος ,του Αγίου που τόσο πολύ αγάπησε τα παιδιά και φυσικά τον Κύριό μας Ιησού Χριστό.

Στον Ιερό μας Ναό όπου έχουμε τον δεύτερο τιμώμενο πρόσωπο του Ναού μας τον Άγιο Στυλιανό ,τελέσαμε τον Πανηγυρικό Όρθρο &την Θεία Λειτουργία. Στο τέλος διαβάσαμε και το κόλλυβο του Αγίου. Τη διακονία του λόγου ανέλαβε με πολλή αγάπη ο Αρχιμ. π.Παντελεήμων Αναστασιάδης απ’τον Ναό της Αγ.Παρασκευής στην Μενενεμένη ,ο οποίος αναφέρθηκε στην ζωή του Αγίου Στυλιανού και είπε χαρακτηριστικά: «ότι μια από της αρετές που καλείται να κάνει πράξη ο χριστιανός είναι η αρετή της αγάπης που θα είναι αγάπη ανιδιοτελής που χωράει μέσα τους πάντες και ανοίγει τις πύλες του Παραδείσου .

Στο Ιερό βήμα παρευρέθηκε συμπροσευχόμενος ο π. Κωνσταντίνος Καργιώτης απ’ τον Ναό των Αγ.Κυρίλλου & Μεθοδίου στον Εύοσμο

Η αγάπη του ευσεβούς ποιμνίου  ήταν μεγάλη προς τον Άγιο Στυλιανό ,όμως και προς τον πατέρα Στυλιανό, ο οποίος σήμερα άγει τα ονομαστήριά του.

Εκ του Ι.Ναού