11 Ιουλίου 2022 | Τελευταία Νέα | 1633 προβολές

Δελτίο Τύπου

Την Υπουργό Πολιτισμού κυρία Λίνα Μενδώνη, συνοδευόμενη από συνεργάτες της, υποδέχθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας, το Σάββατο 9 Ιουνίου 2022, στην Κατασκήνωση της Ιεράς Μητροπόλεως «Ο Καλός Ποιμήν», στο Ποσείδι Χαλκιδικής.

Η κυρία Μενδώνη, αφού ξεναγήθηκε με τη συνοδεία της και την παρουσία της Δημάρχου Κασσάνδρας κυρίας Αναστασίας Χαλκιά, στις κατασκηνωτικές εγκαταστάσεις από τον Σεβασμιώτατο και τους συνεργάτες του, εξέφρασε τον θαυμασμό και την ευαρέσκειά της για την ποιότητα και την εύρυθμη λειτουργία τής εν λόγω δομής. Είχε δε την ευκαιρία να επικοινωνήσει, -τηρουμένων όλων των σχετικών υγειονομικών μέτρων-, με τους μικρούς κατασκηνωτές που τη δεδομένη στιγμή απολάμβαναν ημέρες ξεγνοιασιάς και δημιουργικότητας στην Κατασκήνωση της Ιεράς Μητροπόλεως.

Υπογραμμίζεται ότι η κυρία Μενδώνη, ως Γενική Γραμματέας του Υπουργείου Πολιτισμού κατά την περίοδο κατασκευής του συγκεκριμένου μεγαλόπνοου έργου, συνέβαλε σημαντικά στην υλοποίησή του σε επίπεδο διαδικασιών και, ως εκ τούτου, με την επίσκεψή της αυτή είχε τη δυνατότητα να διαπιστώσει εκ του σύνεγγυς τη σπουδαιότητα του όλου έργου για τα παιδιά της Δυτικής Θεσσαλονίκης.