23 Σεπτεμβρίου 2019 | Τελευταία Νέα | 1606 προβολές

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2019, η Γυναικεία Χορωδία της Ιεράς Μητροπόλεως Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως «Αγία Κασσιανή η Υμνογράφος», ύστερα από πρόκληση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Καλαμαριάς και Νέας Κρήνης κ. Ιουστίνου,  πήρε μέρος στη συνάντηση χορωδιών, η οποία έκλεινε το 3ο Φεστιβάλ Νεότητας που διοργάνωνε η Ιερά Μητροπολη Καλαμαριάς.

Η Γυναικεία Χορωδία της Μητρόπολής μας, η οποία κλήθηκε να ανοίξει το 3ο Φεστιβάλ Χριστιανικού Τραγουδιού, τραγούδησε μελωδικά και αισθαντικά  μελοποιημένη ποίηση. Ακολούθησε η Φοιτητική Χορωδία της «Δράσεως» και  η εκδήλωση έκλεισε με τη Χορωδία της Μητροπόλεως Καλαμαριάς την οποία διευθύνει με επιτυχία ο π.Θεόδωρος Τσαμπατζίδης.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καλαμαριάς και Νέας Κρήνης κ. Ιουστίνος, αφού ευχαρίστησε το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ.Βαρνάβα για την ευλογία να συμμετέχει η χορωδία του στο Φεστιβάλ, αναφέρθηκε στην πνευματική φιλία που συνδέει τις δύο Μητροπόλεις.

Ήταν ομολογουμένως μια πολύ επιτυχημένη διοργάνωση, η οποία κατάφερε να προσελκύσει και να ψυχαγωγήσει όμορφα εκατοντάδες παιδιά με τους γονείς τους.

Εκ του Γραφείου Τύπου