4 Σεπτεμβρίου 2015 | Τελευταία Νέα | 863 προβολές

Δελτίο Τύπου

Στις Κοινωνικές Υπηρεσίες της Ιεράς Μητροπόλεως Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως ξεναγήθηκε σήμερα, Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βοστώνης κ. Μεθόδιος από τον Οικοδεσπότη Μητροπολίτη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβα.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Μεθόδιος άρχισε το οδοιπορικό του από την Τράπεζα Ρουχισμού « ΧΙΤΩΝ» , το Κοινωνικό Παντοπωλείο «ΑΓΑΠΗ», συνέχισε στο Κοινωνικό Πολυϊατρείο «ΥΓΕΙΑ» και το Συμβουλευτικό Σταθμό. Ανάμεσα στους προορισμούς του ήταν το Συσσίτιο του Ι. Ναού Αγίου Νικολάου Ξηροκρήνης, ο Ι. Ναός Αγίου Παντελεήμονος Αμπελοκήπων, το Συσσίτιο, το Κοινωνικό Φροντιστήριο και ο Ξενώνας Φοιτητών του Ι. Ναού Αγίων Πάντων.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Μεθόδιος έμεινε εντυπωσιασμένος από το τεράστιο σε ποσότητα και υψηλό σε ποιότητα επιτελούμενο φιλανθρωπικό έργο της Ι. Μητροπόλεως Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως, καθώς και από τη στρατιά των εθελοντών που το υπηρετούν με αυταπάρνηση και ζήλο. Εξέφρασε τα θερμά του συγχαρητήρια στο Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Βαρνάβα ευχόμενος την εξ ύψους δύναμη για τη συνέχιση του πολυσχιδούς φιλανθρωπικού έργου.

Εκ του Γραφείου Τύπου