17 Δεκεμβρίου 2019 | Τελευταία Νέα | 1070 προβολές

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Τρίτη 17 Δεκεμβρίου  2019, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ.Βαρνάβας επισκέφτηκε το Νοσοκομείο Παπαγεωργίου για να ευχηθεί προσωπικώς τους ασθενείς, τους γιατρούς και τους νοσηλευτές. Τον συνόδευε η Γυναικεία Χορωδία της Ιεράς Μητροπόλεως «Αγία Κασσιανή η Υμνογράφος» «μετά χορδών και οργάνων» κυριολεκτικά.

 Ο Σεβασμιώτατος περιήλθε τις κλινικές και τους θαλάμους του Νοσοκομείου διαμηνύοντας το χαρμόσυνο μήνυμα των Χριστουγέννων και προσφέροντας δώρα . Τον συνόδευαν η κ.Ζωή Παπαγεωργίου, ο Πρόεδρος του Ιδρύματος Παπαγεωργίου  κ.Βασίλης Παπάς, ο  Διοικητής κ.Κωνσταντίνος Εμμανουηλίδης και η Διευθύντρια της Νευρολογικής κλινικής κ.Γεωργία Δερετζή. Η Χορωδία, καθ’ όλη τη διάρκεια της εξόρμησης,   απέδιδε  πολύ όμορφα και εκφραστικά χριστουγεννιάτικα παραδοσιακά κάλαντα.

Μετά το Νοσοκομείο Παπαγεωργίου, οι χορωδοί συνέχισαν την «αποστολή τους» στο Στρατιωτικό Νοσοκομείο 424. Αρχικά, έψαλλαν τα κάλαντα στη Διοίκηση του Νοσοκομείου ,η οποία τους υποδέχθηκε πολύ φιλόφρονα. Στη συνέχεια, ο Διευθυντής, Ταξίαρχος κ.Μιχάλης Ιωσηφίδης, οι υποδιευθυντές,  οι αξιωματικοί και τα μέλη της Χορωδίας πέρασαν από τις  Κλινικές του Νοσοκομείου, και μέσα από κάλαντα και τραγούδια Χριστουγεννιάτικα αναθέρμαναν την ελπίδα των ασθενών στη δύναμη του Χριστού και σκόρπισαν τη χαρά ….Χριστουγεννιάτικη χαρά!

Παρών στην εξόρμηση στο 424 Γ.Σ.Ν.Ε. ήταν ο π.Ευγένιος Καρατζάς, Προϊστάμενος του Ι.Ν.Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης Μετεώρων.

Εκ του Γραφείου Τύπου