23 Σεπτεμβρίου 2016 | Τελευταία Νέα | 1745 προβολές

Δελτίο Τύπου

Την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας τέλεσε την ακολουθία του Αγιασμού για τα εγκαίνια δύο νέων νηπιαγωγείων, του 2ου και του 8ου, στη Δημοτική ενότητα Αμπελοκήπων του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης.

Ο Σεβασμιώτατος στο χαιρετισμό του προς τις αρχές του τόπου, τους δασκάλους και τους μαθητές των νηπιαγωγείων και προς τους γονείς και κηδεμόνες τους έκανε λόγο για την ανάγκη που έχει όσο ποτέ άλλοτε η πατρίδα μας να υπάρχουν εστίες διδασκαλίας αρχών και αξιών γιατί από τη νηπιακή ηλικία τα παιδιά δημιουργούν το χαρακτήρα και την προσωπικότητά τους με την κατάλληλη βοήθεια ενώ συνεχάρη τον Δήμαρχο Αμπελοκήπων-Μενεμένης κ. Λάζαρο Κυρίζογλου για το νέο αυτό σύγχρονο απόκτημα του Δήμου.

Τα εγκαίνια παρακολούθησαν εκτός των άλλων, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολος Τζιτζικώστας, ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης κ. Χρήστος Γεωργίου, πολιτευτές, Αντιδήμαρχοι και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης κ.α.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως