24 Μαρτίου 2021 | Τελευταία Νέα | 701 προβολές

 

  

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στο Κοινωνικό Ιατρείο «Υγεία» της Ιεράς Μητροπόλεως Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως παραδόθηκαν, με πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολου Τζιτζικώστα 3.000 rapid test, το πρωί της Τετάρτης 24 Μαρτίου 2021.

Η προσφορά αποτελεί ευγενική χειρονομία του προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου  του  Ιατρικού Διαβαλκανικού Θεσσαλονίκης κυρίου Γεωργίου  Β. Αποστολόπουλου.

Ο Περιφερειάρχης, κ. Α. Τζιτζικώστας σε δήλωσή του, αφού  υπογράμμισε το πλούσιο κοινωνικό έργο της Ιεράς Μητροπόλεως Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως στην ευαίσθητη περιοχή της Δυτικής Θεσσαλονίκης, εξέφρασε τη δέσμευσή του να στέκεται αρωγός σε κάθε προσπάθεια που θα στοχεύει στην υποστήριξη και φροντίδα των οικονομικά αδύνατων πολιτών.

Ο κ. Τζιτζικώστας εξέφρασε επίσης δια πολλών την ευγνωμοσύνη του προς το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ.Βαρνάβα για το ανύστακτο ενδιαφέρον του και την ακαταπόνητη φροντίδα του για την έμπρακτη ικανοποίηση των αναγκών του ποιμνίου του.

Από τη μεριά του ο Επίσκοπος της Δυτικής Θεσσαλονίκης, ευχαρίστησε αρχικά  τον Πρόεδρο του Ιατρικού Διαβαλκανικού για την γενναιόδωρη προσφορά του  καθώς και τον Περιφερειάρχη για την πρωτοβουλία τα τεστ ανίχνευσης του κορωνοϊού να αποσταλούν στη Δομή Υγείας της Μητροπόλεως.

Ο κ. Τζιτζικώστας ξεναγήθηκε, συνοδευόμενος  από τον Αντιπεριφερειάρχη του Τομέα Υγείας κύριο Χρήστο Μήττα,  στους χώρους του Κοινωνικού Ιατρείου της Μητρόπολης και με οξυμμένο ενδιαφέρον παρακολούθησε την ενημέρωση του Σεβασμιωτάτου  για το τεράστιο έργο που επιτελείται εκεί από εθελοντές γιατρούς και νοσηλευτές.

Εκ του Γραφείου Τύπου