23 Ιανουαρίου 2021 | Τελευταία Νέα | 826 προβολές

Δελτίο τύπου

Το Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2021, με τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη μας κ. Βαρνάβα, πραγματοποιήθηκε η διαδικτυακή σύναξη των στελεχών της κατασκήνωσης της Μητρόπολης μας στο Ποσειδι «Ο Καλός Ποιμήν». Είναι παράδοση τέτοιες μέρες κάθε χρόνο να συνάζονται οι πατέρες αρχηγοί και τα στελέχη της κατασκήνωσης για την κοπή της Αγιοβασιλόπιτας. Παρόλο όμως που οι συνθήκες δεν επέτρεπαν τις συναθροίσεις, αυτό δεν εμπόδισε καθόλου τα στελέχη να ανταμώσουν, έστω και διαδικτυακά, και να ανταλλάξουν ευχές και χαμόγελα.

Στη συνάντηση αυτή ο Σεβασμιώτατος, πολλοί από τους ιερείς της Μητρόπολής μας, καθώς και μαγείρισσες της κατασκήνωσης έδωσαν σε όλους ελπιδοφόρες ευχές για το νέο έτος, ενώ τέλος δεν έλειψαν και το μουσικό πρόγραμμα από στελέχη των ενοριών του Ασβεστοχωρίου και της Ηλιούπολης.

Έτσι, έστω και διαδικτυακά, η σύναξη αυτή χαροποίησε και συγκίνησε όλους όσους παρευρέθηκαν -απόδειξη ότι με αγάπη και καλή διάθεση όλα είναι δυνατά σε οποιεσδήποτε συνθήκες- και έκλεισε με τις ευχές όλων γαι ένα δημιουργικό έτος με υγεία αλλά και την προσδοκία να ανταμώσουμε και από κοντά για την οργάνωση και τον σχεδιασμό των κατασκηνωτικών περιόδων για το καλοκαίρι 2021!

Εκ των διοργανωτών