14 Σεπτεμβρίου 2015 | Τελευταία Νέα | 1630 προβολές

Δελτίο Τύπου

Ευκαιρία για αναψυχή και αδελφική επικοινωνία υπήρξε το διήμερο της Χορωδίας της Ι. Μητροπόλεως «Αγία Κασσιανή, η Υμνογράφος» στο Ποσείδι, στην κατασκήνωση της Ι. Μητροπόλεως, το Σάββατο 12 και την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015.

Τα μέλη της Χορωδίας χάρηκαν την ομορφιά του φυσικού τοπίου, την αδελφική αναστροφή και τον πνευματικό ανεφοδιασμό, ενώ συγχρόνως έκαναν ένα χρονοδιάγραμμα των επικείμενων εκδηλώσεων, ένα γόνιμο αναστοχασμό στις εκδηλώσεις που προηγήθηκαν και είχαν μια ενδιαφέρουσα συζήτηση πάνω στις αρχές που διέπουν μια καλά συγκροτημένη χορωδία. Αντάλλαξαν επίσης ενδιαφέρουσες απόψεις για τη διατήρηση και σφυρηλάτηση της μεταξύ τους ενότητας.

Επί πάσι τούτοις είχαν τη χαρά να προσκυνήσουν την Παναγία Φανερωμένη στη Νέα Σκιώνη, να ακούσουν για τη ζωή του Αγίου Πορφυρίου του Καυσοκαλυβίτου από τη Χριστίνα Κυνηγοπούλου στο μεσημεριανό τραπέζι, να πάνε για παγωτό στη Φούρκα και να ξαναθυμηθούνε ,μέσα από ένα βίντεο, την εκδήλωση «Ωδή στην Ειρήνη», προς τιμή του Σέρβου Πατριάρχη Ειρηναίου.

Επιστέγασμα όλων αυτών υπήρξε την Κυριακή το πρωί η Θεία Λειτουργία στον Ι.Ν. της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο χωριό Καλάνδρα.

Ξεχωριστή νότα η δεξίωση που παρέθεσε μετά τη Θεία Λειτουργία ο εφημέριος του Ναού π. Νεκτάριος. Τα κεράσματα του φιλόξενου πατρός διανθισμένα από τις παραστατικές του διηγήσεις από την ιεραποστολή του στην Αιθιοπία συγκίνησαν και έθελξαν τα μέλη της χορωδίας.

Εκ του Γραφείου Τύπου