10 Σεπτεμβρίου 2018 | Τελευταία Νέα | 1483 προβολές

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Έπεσε η αυλαία για το  Διήμερο των Νέων Μητέρων στο Ποσείδι της Χαλκιδικής, την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2018.
Κατά τη διάρκεια της παραμονής των κυριών στην Κατασκήνωση της Μητρόπολης συνέβησαν πολλά και ξεχωριστά γεγονότα, όπως: διδασκαλία της τεχνικής του decoupage, εισήγηση από την κ. Σοφία Βαβέτση με θέμα «Η παραβατική συμπεριφορά των παιδιών», συζητητήριο για «Τα χαρακτηριστικά των θεραπευτικών ανθρώπων» , διαγωνισμό γλυκού, πρωινά παιχνίδια, τα οποία ανακαλούσαν γνώσεις στην τέχνη της μαγειρικής και της νοικοκυροσύνης».
Την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2018, ο π. Κωνσταντίνος Χατζηαγγελίδης τέλεσε το Μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας, στη συνέχεια παρακάθισε στο μεσημεριανό τραπέζι, ως εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβα, και προήδρευσε της Επιτροπής στο Διαγωνισμό Γλυκού και decoupage.
Το Διήμερο έκλεισε με την παράσταση «Ο μικρός Πρίγκηπας», η οποία προκάλεσε συγχρόνως γέλια χαράς και δάκρυα συγκίνησης.
Το ραντεβού, Θεού θέλοντος, ανανεώθηκε για τον Αύγουστο του 2019.
Το φετινό καλοκαίρι περίπου 300 κυρίες συμμετείχαν στις κατασκηνωτικές περιόδους   που οργάνωσε η Ιερά Μητρόπολη   στη  Μακρυνίτσα των Σερρών   και στο  Ποσείδι της Χαλκιδικής.
Εκ του Γραφείου Τύπου